Кулинарный форум Челябинска

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Кулинарный форум Челябинска » Новый форум » Що б ви хотіли змінити в нашому русі ?

Що б ви хотіли змінити в нашому русі ?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Що б ви хотіли змінити в нашому русі ??

0

2

думаю серйозно потрібно взятися за розширення руху;
багатьом подобаються наші ідеї, але вони незнають що можна зробити;
думаю потрібно перетворювати рух на щось більш організоване

0

3

Рух зорганізувати млжна дуже легко і до речі є дуже багато народу , які б хотіли з нами співпрацювати , але нажаль замало є  людей з досвідом , які б могли мати свої  автономні групи !! Охочих вступити не має куди апихнути , щоб ними конкретно займалась якась людина ! Тому розвивайтесь і набирайтесь досвіду ,щоб незабаром ви могли очолити групку людей , тому я  вас завжди довбу , щоб ви менше били байдики , ходили на лекції і брали участь у всіх акціях - це я роблю для того , щоб ви в майбутньому могли стати координаторами і відігравати важливу роль в русі !!!

0

4

До речі ....хочу вас привітати і водночас подякувати з нагоди того , що нашу групу визнали найкращою зі всіх діючих груп , незважаючи попри всі форс - мажорні обставини і декотрі наші пройоби .....тому треба згуртовуватись ще краще і діяти ще активніше , бо кожна наша маленька перемога - це велика перемога нас усіх !!!)

0

Вы здесь » Кулинарный форум Челябинска » Новый форум » Що б ви хотіли змінити в нашому русі ?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно